Неділя, 16.11.2025, 19:49:06Вітаю Вас Гость
Реєстрація | Вхід
RSS
БУркін:)
Меню сайту
Форма входу
Друзі сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 216
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пастеризація в молочній промисловості
akhamsaДата: Неділя, 29.06.2025, 21:03:42 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 45
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрий день! Як контролюється процес пастеризації для забезпечення відповідності санітарним нормам і стандартам якості?

Я обращался вот сюда https://gruzovozka.dp.ua/gazeldnepropetrovsk.html
 
moaswaДата: Неділя, 29.06.2025, 23:18:20 | Повідомлення # 2
НюбіщЕ
Група: Пользователи
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрий день! Контроль пастеризації  здійснюється автоматизованими системами, які фіксують температуру, тиск, час обробки. Також використовуються мікробіологічні аналізи готової продукції. Впровадження таких систем дозволяє уникнути відхилень і забезпечити стабільну якість. Дізнатись більше про системи контролю якості можна на сайті компанії ЗІКО.

https://ziko.com.ua/decision/pasteryzatsiia-v-molochnij-promyslovosti/
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: